Dragon War Phantom 4.1 Gaming Mouse Blauw

0 Reviews
Ean: 5425025600861

Technische specificaties: 7 bedieningsknoppen, 5600 DPI, 4-speed DPI, ergonomisch ontwerp voor de professionele gamer, kabellengte: 1.8m, instelbare lengte passend bij uw handformaat en greepstijl, we

  • €48,00
  • €79,98
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €48,00 PC Gaming Buy it now!
Amazon.fr FR €49,00 PC Gaming Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €51,12 PC Gaming Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €57,74 PC Gaming Buy it now!
Bol.com NL €58,46 PC Gaming Buy it now!
Bol.com (BE) BE €58,46 PC Gaming Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Technische specificaties:

7 bedieningsknoppen, 5600 DPI, 4-speed DPI, ergonomisch ontwerp voor de professionele gamer, kabellengte: 1.8m, instelbare lengte passend bij uw handformaat en greepstijl, werkt op Windows98, Window7, ME, 2000, XP, Vista.

ONTDEK HET MEESTERWERK VAN GAMING MICE!

Dragon War presenteert de Phantom, de krachtigste en meest innovatieve muis in ons assortiment! Deze is speciaal gemaakt voor gamers en verzekert je van een controle en precisie die je nooit eerder hebt gezien!

De Phantom, met zijn nieuwe ergonomie, bestudeerd door de experts, kan weerstand bieden aan de stevigste handen en de zwaarste bewegingen! Het biedt een buitengewoon comfort in het spel, omdat je de muis kunt instellen en aanpassen aan de vorm van je hand!

De muis is voorzien van een eigen muismat om het al indrukwekkende gaming-potentieel te versterken en biedt uitstekende vloeiende en bewegingsvaardigheden.

De Phantom zorgt voor een revolutie in het spel met zijn «precisie»-modus, die je bewegingen versterkt en elke onnauwkeurigheid elimineert, zodat elke actie telt.
You should also check