Spellforce 2 Dragon Storm

0 Reviews
Ean: 9006113000631

Spellforce 2: Dragon Storm is een uitbreiding voor het actierollenspel Spellforce 2. In deze gamereeks worden rollenspellen, actiegames en stratie met elkaar gecombineerd tot een fantastierijk geheel.

  • €1,33
  • €10,00
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon.fr FR €1,33 PC Gaming Buy it now!
Amazon.com US $1.66 PC Gaming Buy it now!
Nedgame.nl NL €5,00 PC Gaming Buy it now!
Shop4 (NL) NL €5,49 PC Gaming Buy it now!
Bol.com NL €10,00 PC Gaming Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Spellforce 2: Dragon Storm is een uitbreiding voor het actierollenspel Spellforce 2. In deze gamereeks worden rollenspellen, actiegames en stratie met elkaar gecombineerd tot een fantastierijk geheel. Stap het tijdperk van de helden binnen!

Mysterieuze krachten komen naar boven vanuit de schaduw en de duisternis. Zij vormen een bedreiging van Eo, de wereld waarbinnen Spellforce zich afspeelt. Deze wereld is al kapot door jarenlange oorlogen, en de aarde is besmeurd met haat en verraad. Een held, geboren als nazaat van de legendarische Shaikan, is verbonden aan een eeuwenoude draak. Hij is degene die nu het lot van Eo in handen heeft.

In de schoenen van deze held is het jouw taak een leger te vormen met krachtige personages. Alleen door volkeren samen te laten werken en de beste krijgers in je leger op te nemen, maak je een kans tegen de dreigende verdoemenis. Het lot maakt het je niet gemakkelijk, maar hij die het eeuwenoude bloed in zich heeft moet deze taak dragen.

Spellforce 2: Dragon Storm moet grofweg negentig uur te spelen zijn. Elk van jouw helden is naar eigen wens uit te breiden met nieuwe krachten. Gedurende je avonturen kom je wonderlijke volkeren tegen en moet je soldaten te voet, te paard en in de lucht aansturen. Je krijgt zelfs het commando over titanen!
You should also check
Splatoon 2
Splatoon 2