Viewtiful Joe Double Trouble!

0 Reviews
Ean: 0013388320028

Viewtiful Joe verschijnt op de Nintendo DS en een bioscoopbezoekje zal nooit meer hetzelfde zijn. Wanneer een nieuwe bende schorem Movieland binnenvalt dient VJ de straten weer schoon te schoppen. Voor

  • €9,99
  • €81,74
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €9,99 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com NL €17,89 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com (BE) BE €20,90 Nintendo DS Buy it now!
Amazon.fr FR €39,00 Nintendo DS Buy it now!
Amazon.com US $44.98 Nintendo DS Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Viewtiful Joe verschijnt op de Nintendo DS en een bioscoopbezoekje zal nooit meer hetzelfde zijn. Wanneer een nieuwe bende schorem Movieland binnenvalt dient VJ de straten weer schoon te schoppen. Voorzien van dezelfde schitterende cel-shaded graphics die de GameCube-versie zo gedenkwaardig maakten, plus gameplay die beide schermen van de DS ten volle benut, is Joe opnieuw in topvorm! Deze keer kun je je omgeving op allerlei maffe manieren beïnvloeden - splits bijvoorbeeld het scherm in tweeën met de stylus en sleur objecten van de ene naar de andere kant. Zo kun je met een waterspuit aan de ene kant van het scherm een vuurtje aan de overkant blussen! Wanneer Joe's held - filmster Captain Blue - ontdekt dat zijn nieuwste film gekaapt is, schiet Joe hem te hulp.
You should also check
Amped 3
Amped 3