Assassin's Creed 3 Join or Die Edition

0 Reviews
Ean: 3307215636756

De 18e eeuw, Noord Amerika. Na meer dan 20 jaar vol conflicten, zijn de 13 Amerikaanse kolonies en de Britse Kroon op de rand van deoorlog. De gevechtslinies worden getrokken. Bloedvergieten is onvermi

  • €19,98
  • €79,00
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €19,98 Playstation 3 Buy it now!
Bol.com NL €27,00 Playstation 3 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €32,00 Playstation 3 Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €75,77 Playstation 3 Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €75,77 Playstation 3 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
De 18e eeuw, Noord Amerika. Na meer dan 20 jaar vol conflicten, zijn de 13 Amerikaanse kolonies en de Britse Kroon op de rand van deoorlog. De gevechtslinies worden getrokken. Bloedvergieten is onvermijdelijk, Uit het gloeiende as van zijn brandend dorp staat een nieuwe assassin op. Geboren als half Brit en half Mohawk zal zijn gevecht voor vrijheid worden gesmeed in de vlammen van de revolutie. Schakel je vijanden uit met een uitgebreid wapenarsenaal waaronder bogen, pistolen, de Tomahawk en het kenmerkende lemmet van de Assassins Orde. Ontdek dichtbevolkte steden, uitgestrekte wildernissen en gevaarlijke frontlinies. Een gloednieuwe engine toont de brutaliteit en schoonheid van een natie welke in de ban is van een epische oorlog voor onafhankelijkheid. De Assassin's Creed 3 Join or Die Edition bevat: - Volledige game, - Exclusieve verpakking, - Het exclusieve medaillon van de Assassins. - George Washingtons notitieboek dat de waarheid en alle geheimen onthult over de Assassins en de Tempeliers tijdens de Amerikaanse Revolutie. - Singeplayer missie "Ghost of War", - Multiplayer pakket "Sharpshooter"
You should also check
Petz Beach
Petz Beach