Dragon Age Origins

0 Reviews
Ean: 5030930078034

Dragon Age: Origins speelt zich af in een middeleeuwse wereld vol fantasy-elementen. Als speler moet je bij aanvang van het spel kiezen waar jouw afkomst ligt. Word je een stadself, een magiër of missc

  • €4,99
  • €64,98
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €4,99 Xbox 360 Buy it now!
Bol.com NL €12,00 Xbox 360 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €12,00 Xbox 360 Buy it now!
Amazon.fr FR €15,35 Xbox 360 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Dragon Age: Origins speelt zich af in een middeleeuwse wereld vol fantasy-elementen. Als speler moet je bij aanvang van het spel kiezen waar jouw afkomst ligt. Word je een stadself, een magiër of misschien een dwerg van goede komaf? Jouw keuze uit zes verschillende 'origins' bepaalt welke verhaallijn je volgt. Ook wordt hierdoor beïnvloed hoe jij de wereld waarneemt en hoe de wereld tegen jou aan kijkt. De keuze van afkomst is de eerste van velen, want in de game krijg je vaak keuzes voorgeschoteld die het verloop van het spel bepalen. Dragon Age: Origins is dan ook een typische Role Playing Game: je voert veel gevechten om ervaringspunten te verdienen en je wordt middelpunt van een episch verhaal. In de fantasierijke wereld voer je de gevechten doorgaans in een team, waarbij je een hoop keuzevrijheid hebt in de aanvalsmogelijkheden van jouw karakter.
You should also check
Fallout 76
Fallout 76
Hori Slim Pouch
Hori Slim Pouch
  • Publisher Hori
  • Platform
Cave Story+
Cave Story+
  • Platform