Zoeken...
Uitgelicht
afbeelding kan van het origineel afwijken
afbeelding kan van het origineel afwijken

999 Games Love Letter Kaartspel

Helaas is dit product op dit moment niet leverbaar.meer informatie
Kort, tactisch blufspelletje met maar 16 kaarten. Dit vlotte spelletje was één van de hits op de spellenbeurs te Essen in 2012. Hoewel de spelregels zeer eenvoudig zijn, zit er meer diepgang in dan je op het eerste gezicht vermoedt.

Probeer je liefdesbrief bij de prinses te krijgen. Daarvoor heb je de hulp van het personeel nodig. Je krijgt aan het begin één kaart met een personage, dat een speciale eigenschap heeft. Ben je aan de beurt, dan trek je een kaart en moet je één van je twee kaarten spelen. Zo mag je als Wachter bijvoorbeeld raden welke kaart iemand heeft. Klopt dat, dan is de betreffende speler uitgeschakeld. Het Kamermeisje beschermt je tegen dit soort praktijken. De Gravin doet niets, maar deze moet je afleggen als je ook de Koning of de Prins in je hand hebt. Zo heeft elk personage zijn eigen voor- en nadelen. Zijn de kaarten op, dan is het spel afgelopen. Heb jij nu de kaart met de hoogste waarde in je hand? Dan win je het spel. Je wint ook als je als enige nog over bent.

Door de eenvoudige spelregels ben je binnen één minuut aan het spelen. Na één keer spelen zul je merken dat je meteen nog een keer wilt. Superverslavend!
SprayPay
EAN8717249197409
Artikelcode1364192
Fabrikantscode999-LOV01

Product Type Kaartspel

Afmeting

Breedte 95mm
Diepte/Lengte 24mm
Hoogte 122mm

Bediening

Handmatig

Detail

Inhoud/uitrusting 16 speelkaarten, 4 overzichtskaarten, 14 liefdesfiches + 1 reserve, spelregels
Speelduur 20min
Tot 4User
Van 2User

Kleur

Basiskleur geen kleur

Leeftijdsadvies

Van 10 jaar

Materiaal

Type Karton

Taal

Nederlands

Verzendgewicht

Berekend 80g

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Geef je mening over dit product: » beoordelen