Assassin's Creed Origins Deluxe

0 Reviews
Ean: 3307216026044

Haal de ultieme Assassin's Creed Origins ervaring in huis met de Deluxe Edition: Fysieke content: - Assassin's Creed Origins game met het Deluxe Edition artwork. - De kaart van de gamewereld: Ontdek he

  • €27,99
  • €69,98
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Shop4 (NL) NL €27,99 Playstation 4 Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €28,66 Playstation 4 Buy it now!
Nedgame.nl NL €29,99 Playstation 4 Buy it now!
Bol.com NL €31,16 Playstation 4 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €31,16 Playstation 4 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Haal de ultieme Assassin's Creed Origins ervaring in huis met de Deluxe Edition: Fysieke content: - Assassin's Creed Origins game met het Deluxe Edition artwork. - De kaart van de gamewereld: Ontdek het Egypte van Assassin's Creed Origins met deze handgetekende replica. - De officiële soundtrack van de game. - Het Digital Deluxe Pack: - Een exclusieve missie Ambush at Sea: Neem het roer over in het gevecht voor de ruige zeeën. - Het Desert Cobra Pack, inclusief: - De Desert Cobra outfit: Sluip door het zand en sla zo snel toe als de wind met deze outfit. - Fangs, het paard: Dit paard jaagt je vijanden angst aan, bekleed met slagtanden. - Snakes on a shield legendarische uitrusting: Deze dubbele slangen beschermen hun meester. - Eye of Apep legendarisch zwaar wapen: Deze slang bijt niet, maar toch doet hij je pijn. - The Fang, legendarische sikkel: The Fang is gemaakt om alles te versplinteren wat het aanraakt. - Drie extra vaardigheidspunten om de vaardigheden van jouw Assassin te verbeteren. Assassin's Creed Origins is een nieuw begin. Ontdek een nieuwe manier van vechten terwijl je de grote pyramides en verborgen tombes verkent in het oude Egypte. Beleef emotionele, meeslepende verhalen tijdens jouw reis en ontdek het begin van het broederschap van de Assassins. ONTDEK DE MYSTERIES VAN HET OUDE EGYPTE, Leg verloren tombes bloot, verken de piramiden en ontdek de geheimen van mummies, de goden en de laatste farao's." by "Ontdek oude tombes, verken de grote pyramides en ontrafel de geheimen van mummies, de goden en de laatste farao's. EEN VOLLEDIG LAND, Van woestijnen tot weelderige oases. Van de Middellandse Zee tot de tombes van Gizeh. Neem het op tegen gevaarlijke facties en wilde beesten tijdens jouw reis door dit enorme, onvoorspelbare land. NIEUW VECHTSYSTEEM, Vecht op nieuwe manieren met honderden wapens met hun eigen statistieken en zeldzaamheid, terwijl je buit verzamelt. MEESLEPENDE AVONTUREN, Elke keer dat je speelt, duik je in een nieuw avontuur. Elke missie vertelt een intens, emotioneel en gedenkwaardig verhaal.
You should also check