Lego Dimensions Story Pack - Fantastic Beasts

0 Reviews
Ean: 5051892196864

Breid je LEGO® DIMENSIONS™-spelervaring uit met het verhaalpakket van Fantastic Beasts and Where to Find Them™, inclusief Newt Scamander. Bevestig het Newt-minifiguurtje aan zijn LEGO Speelgoedlabel en

  • €19,98
  • €44,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Lowlens NL €19,98 Merchandise Buy it now!
Shop4 (NL) NL €19,98 Merchandise Buy it now!
Amazon.com US $22.95 Merchandise Buy it now!
Bol.com NL €27,93 Merchandise Buy it now!
Bol.com (BE) BE €27,93 Merchandise Buy it now!
Nedgame.nl NL €34,99 Merchandise Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Breid je LEGO® DIMENSIONS™-spelervaring uit met het verhaalpakket van Fantastic Beasts and Where to Find Them™, inclusief Newt Scamander. Bevestig het Newt-minifiguurtje aan zijn LEGO Speelgoedlabel en plaats hem op de LEGO Toypad zodat hij tot leven komt in het spel. Gebruik vervolgens zijn speciale vaardigheden om puzzels op te lossen en te strijden tegen vijanden. Voeg de 3-in-1 Niffler toe voor nog meer spelplezier, en bouw hem om tot de Sinister Scorpion en Vicious Vulture voor extra vaardigheden in het spel. Deze set bevat een bouwbaar minifiguurtje van Newt Scamander met zijn staf, een 3-in-1 om te bouwen voertuig, MACUSA-gatewaybouwsteentjes, zes nieuwe game levels en een avonturenwereld met gevechtsarena. Inhoud LEGO Dimensions Fantastic Beasts Pack: - Nieuwe bouwset voor de portal, - 6 nieuwe levels, - 2 figuurtjes, - Battle Arena (player vs player), - Adventure World.
You should also check