Total War Attila Tyrants & Kings

0 Reviews
Ean: 5055277027408

Deze speciale editie van Total War Attila combineert de originele game en Viking Forefathers pack met de nieuwe Age of Charlemagne uitbreiding, inclusief een volledig nieuwe campagne, verbeterde spelel

  • €13,95
  • €29,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
CoolShop.nl NL €13,95 PC Gaming Buy it now!
Nedgame.nl NL €19,98 PC Gaming Buy it now!
Bol.com NL €22,14 PC Gaming Buy it now!
Bol.com (BE) BE €22,14 PC Gaming Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Deze speciale editie van Total War Attila combineert de originele game en Viking Forefathers pack met de nieuwe Age of Charlemagne uitbreiding, inclusief een volledig nieuwe campagne, verbeterde spelelementen en campagne map, en een terugkeer naar een Middeleeuwse setting. Kenmerken: Verbeterde gameplay: Aangepaste gameplay en interface, inclusief een reeks verbeteringen voor het beheer van de politieke, familiale en technologische progressie doorheen de game. Fantastische graphics: Dompel je onder in een waarheidsgetrouwe weergave van de Middeleeuwen. Dankzij fantastische graphics worden de slagvelden tot leven gebracht in een van de mooiste Total War games ooit. Oog voor detail: Total War Attila zorgt voor een authentieke ervaring van een donkere periode uit onze geschiedenis technologie, wapens, religie, culturen en sociale aspecten worden met ongelooflijk detail en authenticiteit weergegeven. De apocalyps: Beschik over de onstuitbare kracht van vuur wikkel je vijanden en steden in dodelijke infernos en voer raids uit op nederzettingen tot er niets dan verschroeide aarde overblijft.
You should also check
Deadpool
Deadpool