Hori Real Arcade Pro Soul Calibur VI Edition

0 Reviews
Ean: 0873124007121

HORI is een samenwerking aangegaan met BANDAI NAMCO Entertainment om een SOULCALIBUR VI-gemerkte Fight Stick uit te geven om in combinatie met de game te worden uitgebracht. De Real Arcade Pro SOULCALI

  • €172,14
  • €189,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com NL €172,14 PC Gaming Buy it now!
Bol.com (BE) BE €172,14 PC Gaming Buy it now!
Amazon Electronics IT €189,99 PC Gaming Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
HORI is een samenwerking aangegaan met BANDAI NAMCO Entertainment om een SOULCALIBUR VI-gemerkte Fight Stick uit te geven om in combinatie met de game te worden uitgebracht. De Real Arcade Pro SOULCALIBUR VI-editie is beschikbaar voor PlayStation 4- en Xbox One-consoles en elke versie bevat exclusieve illustraties om waarde toe te voegen aan de serie. De Real Arcade Pro SOULCALIBUR VI Edition voor Xbox One is een fight stick van het hoogste niveau en brengt de arcade-ervaring naar huis. Met HORI originele HAYABUSA joystick en matte HAYABUSA-knoppen die speciaal vanaf de grond zijn ontworpen om de invoertijd te verminderen, de nauwkeurigheid te vergroten en de duurzaamheid te verlengen. Dit is de nieuwe Real Arcade Pro, met een slank, onopvallend chassis en de populaire Nior-knop voor maximaal comfort. Extra functies zijn onder meer toewijsbare knoppen, stick-controle-invoeropties, headset-aansluiting, Xbox 360 en PC-compatibiliteit (via Xinput) en meer. Neem plaats voor niets minder dan de Real Arcade Pro! Officieel gelicentieerd door Microsoft en BANDAI NAMCO Entertainment. Kenmerken : - Officieel gelicentieerd door Microsoft en Bandai Namco, - Compatibel met Xbox One / Xbox 360 / pc, - Transparant ontwerp, - State-of-the-art Hayabusa-hefboom: invoerbelasting verminderd met 15%, - Hori originele Hayabusa-knoppen: nieuw superslank ontwerp, - Turbo-functie met drie instellingen: 5/10/20 times/s, - MENU-knop met klep om onbedoeld indrukken te voorkomen, - Koptelefoonaansluiting, - Gevoerde bodem met antislip laag, - Ingebouwd achter compartiment voor opslag van kabels (3m)
You should also check
Hori Slim Pouch
Hori Slim Pouch
  • Publisher Hori
  • Platform
Crackdown 2
Crackdown 2