Anthem (Code in a Box)

0 Reviews
Ean: 5035225121488

In deze shared-world Action-RPG zijn jij en je vrienden Freelancers. Freelancers zijn een van de weinige die de moed hebben om de beschaving achter zich te laten en de wereld te ontdekken. Je kan met 4

  • €10,87
  • €59,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon Electronics IT €10,87 PC Gaming Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €19,89 PC Gaming Buy it now!
Boulanger FR €19,98 PC Gaming Buy it now!
Nedgame.nl NL €39,99 PC Gaming Buy it now!
Bol.com NL €42,00 PC Gaming Buy it now!
Bol.com (BE) BE €45,99 PC Gaming Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
In deze shared-world Action-RPG zijn jij en je vrienden Freelancers. Freelancers zijn een van de weinige die de moed hebben om de beschaving achter zich te laten en de wereld te ontdekken. Je kan met 4 spelers tegelijk samenwerken om alle gevaren die je tegen komt te trotseren als een heroisch team. Terwijl je vrienden je steunen in je avonturen zullen ook overwinningen worden gedeeld. Je hebt toegang tot een arsenaal van Javelin Exosuits, elk is uitgerust met allerlei wapens en vaardigheden. Je kan ze ook samenstellen naar jou wens om ze vervolgens te gebruiken om te vliegen, springen, en op andere manieren door de unieke wereld te bewegen. Deze wereld staat ook niet stil uiteraard, je moet uitkijken voor gevaarlijke Shaper Storms en gevaarlijke beesten en bandieten. De mogelijke schatten die je kan vinden zorgen er voor dat deze gevaren het wel waard zijn om te trotseren. Je kracht zal groeien met elke stap die je zet in de onbekende wereld. Of je nu steeds weer verder gaat omdat je wilt plunderen, voor wraak, of voor de eer en glorie, de keuzes die je maakt zullen jou veranderen, maar ook de wereld om je heen.
You should also check
My Dress-Up
My Dress-Up
Earthlock
Earthlock