Mortal Kombat X: Scorpion Life-Sized Bust

0 Reviews
Ean: 0718117173097

"De originele 1: 1 Scorpion was een van onze best verkochte lifesize bustes", vertelt PCS-president Jerry Macaluso. "Deze is dus niet alleen een aanvulling op onze MKX Sub-Zero-buste die een paar maand

  • €898,00
  • €1.893,12
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €898,00 Merchandise Buy it now!
Amazon.co.uk GB £1,199.00 Merchandise Buy it now!
Amazon.de DE €1.399,00 Merchandise Buy it now!
Amazon.fr FR €1.414,00 Merchandise Buy it now!
Amazon.com US $1,703.81 Merchandise Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
"De originele 1: 1 Scorpion was een van onze best verkochte lifesize bustes", vertelt PCS-president Jerry Macaluso. "Deze is dus niet alleen een aanvulling op onze MKX Sub-Zero-buste die een paar maanden geleden werd uitgebracht, maar een vervolg op iets dat veel mensen eisten." Zijn stekelige schaduw doemde groot op, maar gelukkig is het nieuwe ontwerp van Netherrealm voor het personage net zo opvallend als de vorige game, uniek voor zichzelf en toch onmiskenbaar Scorpion. Als mensen de laatste game leuk vinden, wacht dan maar tot ze zien wat we de afgelopen 4 jaar hebben geleerd. ", "Realistisch" is een vreemd woord om te gebruiken voor ogen zonder pupillen, maar het is hier niet minder gepast, omdat PCS op de een of andere manier Hantsjoj Hasashi's weldenkende blik er akelig natuurlijk heeft laten uitzien. En met de PCS 'Hellfire' Exclusives bijgewerkte LED-technieken, gloeien ze weer helder, zelfs van onder zijn door gevechts gedragen kap. Deze keer rust de Hapkido-meester echter op een voetstuk van gesmolten lava, schitterend in zijn majesteit, naast het iconische gezichtsmasker dat je moet hebben behandeld door de 1.000 zwaardvechters die PCS duidelijk op de loonlijst heeft staan. "Deze man is een krijger", begrijp je instinctief. "Deze man heeft een aantal dingen gezien.", Individueel geschilderd en afgewerkt volgens de hoogste standaard van kwaliteit en aandacht voor detail van PCS, zullen alle ogen naar hem worden getrokken, leerlingen of anderszins, gestoken door de voortreffelijkheid van wat terecht zijn plaats zal innemen als het middelpunt van uw verzameling. Product gewicht: 15000 gram, Product afmetingen: 390 mm x 500 mm x 760 mm (LxBxH)
You should also check