Starlink Starship Pack Nadir

0 Reviews
Ean: 3307216035992

Breid jouw avontuur uit en behaal de overwinning met het Nadir Starship-pack. Dit pack bevat de piloot Shaid met haar unieke supervaardigheid, het Nadir-ruimteschip en het wapen Nullifier. Door dit mod

  • €9,94
  • €29,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
CoolShop.nl NL €9,94 Merchandise Buy it now!
Nedgame.nl NL €10,00 Merchandise Buy it now!
Lowlens NL €13,49 Merchandise Buy it now!
Ubisoft Benelux NL €14,99 Merchandise Buy it now!
Bol.com (BE) BE €16,98 Merchandise Buy it now!
Bol.com NL €16,98 Merchandise Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €27,35 Merchandise Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Breid jouw avontuur uit en behaal de overwinning met het Nadir Starship-pack. Dit pack bevat de piloot Shaid met haar unieke supervaardigheid, het Nadir-ruimteschip en het wapen Nullifier. Door dit modulaire speelgoed in gevechten te combineren, kun je je aanpassen aan alle uitdagingen terwijl je Atlas redt. Shaid is een Outlaw-piraat uit het Atlas-sterrenstelsel. Haar leven van misdaad in Atlas heeft haar veranderd in een sarcastische, snel sprekende schurk die gemakkelijk te vinden, maar moeilijk te vertrouwen is. Haar ruimteschip, Nadir, vernoemd naar haar moeder, is net zo slim, snel en meedogenloos als Shaid zelf. Oorspronkelijk was het een gestolen passagiersschip, maar Nadir werd voorzien van verschillende illegale upgrades, waardoor het nauwelijks nog lijkt op het originele schip. Het wapen Nullifier is het resultaat van Outlaw-wapenexperimenten. Het lanceert een straal van geleide raketten met massabevorderende kernkoppen, waardoor een intense draaikolk ontstaat op de plek van de vijand. Als dat hem niet klein krijgt, doet de zwaartekracht het wel. Het Starlink: Battle for Atlas startpakket is vereist om te spelen met Starship-, Pilot- en Weapon-packs. Al het modulaire speelgoed van Starlink werkt alleen met de Starlink: Battle for Atlas™-videogame en het controller-opzetstuk op PlayStation 4, Nintendo Switch™ en Xbox One.
You should also check