Fallout 76 Tricentennial Edition

0 Reviews
Ean: 5055856421122

Ontdek de nieuwe wereld! Multiplayer komt eindelijk naar de epische open wereld RPG van Bethesda Game Studios. Maak je character met het S.P.E.C.I.A.L systeem en kies je eigen pad in de ongetemde Waste

  • €28,00
  • €98,83
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €28,00 PC Gaming Buy it now!
Bol.com (BE) BE €34,61 PC Gaming Buy it now!
Bol.com NL €34,79 PC Gaming Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €67,39 PC Gaming Buy it now!
Fnac Marketplace FR €98,83 PC Gaming Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Ontdek de nieuwe wereld! Multiplayer komt eindelijk naar de epische open wereld RPG van Bethesda Game Studios. Maak je character met het S.P.E.C.I.A.L systeem en kies je eigen pad in de ongetemde Wasteland met honderden locaties. Op je nu alleen of met vrienden reist, een nieuw uniek Fallout avontuur wacht op je. Zes nieuwe landschappen! Compleet nieuwe graphics, belichting en landschap technologie brengt zes verschillende regio's in West Virginia tot leven. Van de Appalachia bossen tot de beruchte rode vlaktes van Cranberry Bog. Elke regio heeft zijn eigen risico's en beloningen. Post-nucleair Amerika heeft er nog nooit zo mooi uitgezien! Een nieuwe Amerikaanse droom! Gebruik het compleet nieuwe Construction & Assembly Mobile Platform (C.A.M.P.) om overal in de wereld te bouwen. Je C.A.M.P. zorgt voor een broodnodige schuilplaats, voorraden en veiligheid. Begin zelfs je eigen winkel om goederen te verhandelen met andere overlevenden. Maar wees voorzichtig, niet iedereen is zo vriendelijk. De kracht van de Atom! Speel alleen of met mede overlevenden om het ultieme wapen vrij te spelen - de Nuclear Missiles. Deze vernietiging zorgt ook voor een high-level zone met zeldzame en waardevolle middelen. Ga jij de kracht van de atoombommen gebruiken of juist bewaken? De keuze is aan jou.
You should also check
Inversion
Inversion
Crackdown 3
Crackdown 3
Rad Rodgers
Rad Rodgers
Tetris Ultimate
Tetris Ultimate
Gravel
Gravel
MXGP 3
MXGP 3