Hyrule Warriors Definitive Edition

0 Reviews
Ean: 0045496421793

Storm het slagveld op met de meest legendarische strijders uit Hyrule in Hyrule Warriors: Definitive Edition, exclusief voor de Nintendo Switch. Maak korte metten met hordes vijanden door spectaculaire

  • €49,99
  • €59,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
CoolBlue.nl NL €49,99 Buy it now!
Bol.com NL €52,99 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €52,99 Buy it now!
Nedgame.nl NL €55,00 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Storm het slagveld op met de meest legendarische strijders uit Hyrule in Hyrule Warriors: Definitive Edition, exclusief voor de Nintendo Switch. Maak korte metten met hordes vijanden door spectaculaire aanvallen in de stijl van Dynasty Warriors te gebruiken en wissel tussen verschillende personages om je eigen strategie te ontwikkelen. In deze nieuwe versie vind je elk level, personage en missie uit zowel Hyrule Warriors voor de Wii U en Hyrule Warriors: Legends voor de diverse Nintendo 3DS-systemen, inclusief alle oorspronkelijke aankoopbare DLC. Daarbovenop krijg je extra outfits voor Link en Zelda gebaseerd op The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Speel Hyrule Warriors altijd, overal en met iedereen. Stort je in de strijd met 29 speelbare personages, volledig in HD (1080p) in de tv-stijl, of geef een Joy-Con-controller aan een vriend en begin aan multiplayerwedstrijden op één systeem!
You should also check
NBA 2K14
NBA 2K14
Family Ski
Family Ski