Octopath Traveler

0 Reviews
Ean: 0045496422165

Begin je reis als een van acht unieke hoofdrolspelers, die elk hun eigen verleden, talenten en doelen hebben. Kies bijvoorbeeld uit Tressa de handelaarster of Alfyn de Apotheker. Waar begint je reis? M

  • $35.63
  • €59,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
instant-gaming.com INT $35.63 PC Buy it now!
HumbleBundle INT $35.99 PC Buy it now!
Wehkamp NL €54,95 Buy it now!
Bol.com NL €54,99 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €54,99 Buy it now!
Nedgame.nl NL €55,00 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Begin je reis als een van acht unieke hoofdrolspelers, die elk hun eigen verleden, talenten en doelen hebben. Kies bijvoorbeeld uit Tressa de handelaarster of Alfyn de Apotheker. Waar begint je reis? Met wie werk je samen? Wat is je volgende bestemming? Al deze beslissingen heb je volledig zelf in de hand. Elk personage heeft een eigen Path Action die kan worden gebruikt bij de interactie met mensen die het personage tegenkomt. De strijder, Olberic, kan bijvoorbeeld bijna iedereen uitdagen tot een duel. Met zo'n duel kan hij een slechterik ontmaskeren en bestraffen of korte metten maken met iemand die hem in de weg staat. De danseres, Primrose, kan anderen overhalen om haar volgen. Met deze kracht kan ze een vermist persoon opsporen en terugbrengen of haar vijanden in de val lokken. In deze game zijn gevechten een mix van een simpele, turn-based gevechtsstijl en compleet nieuwe technieken. Een van die technieken is het Boost-systeem. Daarmee kun je Boost-punten verzamelen tijdens iedere beurt in een gevecht. Deze punten kun je gebruiken om je aanvallen en eigenschappen veel sterker te maken of om achtereenvolgend aan te vallen.
You should also check
Octopath Traveler
Octopath Traveler
NBA 2k17
NBA 2k17