Collar X Malice

0 Reviews
Ean: 0853736006170

Een gevaarlijke schaduworganisatie lanceert een campagne van angst en geweld in de stad Shinjuku, waardoor de samenleving op de rand van chaos wordt geduwd. Als een jonge politieagent, belast met het h

  • $23.45
  • $98.99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon.com US $23.45 PS Vita Buy it now!
Bol.com NL €47,00 PS Vita Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €98,99 PS Vita Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Een gevaarlijke schaduworganisatie lanceert een campagne van angst en geweld in de stad Shinjuku, waardoor de samenleving op de rand van chaos wordt geduwd. Als een jonge politieagent, belast met het herstellen van de rust en vrede, wordt je het doel van een aanval. Terwijl de situatie uit de hand loopt en de tijd tikt, lijken vijf mysterieuze vreemden je te helpen in je zoektocht naar de waarheid. Wie kun je vertrouwen? Zul je jezelf en de ziel van Shinjuku kunnen redden van de vergetelheid? In een stad die door kwaad is gebonden, ben jij de enige hoop op redding! - Veel wegen naar de waarheid - Elementen van keuze en vertrouwen weven samen om een vertakkend verhaal te vormen dat leidt tot meerdere unieke eindes! Weeg je opties zorgvuldig af en volg je instincten in je zoektocht om de orde te herstellen in de stad! - Stalked by Death, Bound by Malice - Zet je detective vaardigheden aan het werk! De mysterieuze en dodelijke kraag die om je nek zit, heeft de sleutel tot het oplossen van een groot aantal sinistere geheimen. Zal je de zaak op tijd ontrafelen? - Mind Bending Narrative with Massive Amounts of Gameplay - Collar X Malice biedt intrigerende karakters, broeiende beelden en een aangrijpend verhaal vol mysterie om je terug te laten komen voor meer!
You should also check
Nitro Bike
Nitro Bike
Go Vacation
Go Vacation