Transport Giant

0 Reviews
Ean: 4020636133244

We schrijven het jaar 1850. De wereld beleeft haar grootste omwenteling. Wees getuige van de geboorte van massaproductie en massatransport. Met een klein beetje kapitaal en een innovatief idee kun je e

  • $17.44
  • $29.00
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon.com US $17.44 Playstation 4 Buy it now!
Lowlens NL €18,98 Playstation 4 Buy it now!
Shop4 (NL) NL €18,98 Playstation 4 Buy it now!
CoolShop.nl NL €19,50 Playstation 4 Buy it now!
Nedgame.nl NL €19,98 Playstation 4 Buy it now!
Bol.com NL €27,00 Playstation 4 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
We schrijven het jaar 1850. De wereld beleeft haar grootste omwenteling. Wees getuige van de geboorte van massaproductie en massatransport. Met een klein beetje kapitaal en een innovatief idee kun je een imperium opbouwen, want fabrieken schieten als paddenstoelen uit de grond en de wereld hongert naar elk product dat je maar kunt bedenken. De tijd is rijp voor een groot, sterk transportbedrijf. Oude vervoersmodaliteiten kunnen de stroom aan goederen niet meer aan. Investeer je magere startkapitaal met beleid in moderne voertuigen en bouw geleidelijk aan een continu groeiende organisatie. Vervang verouderde stoomlocomotieven door monorails en misschien zelfs maglevs om concurrerend te blijven. De wereld ligt aan je voeten. Kenmerken: - Simulatie van een complexe transportcyclus. - Twee scenario's (VS en Europa). - Diverse campagnes en talloze oneindige maps.
You should also check
Inversion
Inversion