LABO Variety Kit Bundel

0 Reviews
Ean: 0045496421564

Maken, spelen en ontdekken met de Nintendo Labo! Maak gewoon leuke kartonnen creaties met de naam Toy-Con, breng ze tot leven met de technologie van het Nintendo Switch -systeem (vereist, apart verkrij

  • €30,99
  • €79,98
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon Marketplace Informática ES €30,99 Buy it now!
Otto DE €54,99 Buy it now!
Bol.com NL €55,00 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €55,00 Buy it now!
CoolShop.nl NL €62,95 Buy it now!
vivolanda NL €64,95 Buy it now!
myToys.de DE €64,98 Buy it now!
Conrad.be BE €67,98 Buy it now!
Nedgame.nl NL €69,00 Buy it now!
Conrad.nl NL €74,48 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Maken, spelen en ontdekken met de Nintendo Labo! Maak gewoon leuke kartonnen creaties met de naam Toy-Con, breng ze tot leven met de technologie van het Nintendo Switch -systeem (vereist, apart verkrijgbaar) om games te spelen en ontdek de magie achter Toy-Con. Laat je creativiteit de vrije loop door Toy-Con-projecten aan te passen met je eigen kleur, stickers, verf en meer. Je kunt zelfs je eigen Toy-Con verzinnen! Gebruik voorgesneden kartonnen kits om je eigen afstandsbediening auto, hengel, 13-klaviers piano of speelgoedhuis te bouwen, met eenvoudig te volgen interactieve instructies in de Nintendo Labo-software. Nadat het maken is voltooid, komen de kits tot leven. Plaats een Nintendo Switch Joy-Con -controller in je Toy-Con om te communiceren met de Nintendo Labo-software in verschillende spellen waarmee je vis kunt vangen, racen op een motor of muziek kunt spelen op een piano. Met Nintendo Labo kun je ontdekken hoe nieuwsgierig het is hoe de Toy-Con werkt en reageert met de Nintendo Switch-technologie. Vind creatieve manieren om je Toy-Con-creaties aan te passen en bedenk nieuwe manieren om met Nintendo Labo te spelen! De Variety Kit bevat zes verschillende projecten om te maken, te spelen en te ontdekken: twee Toy-Con RC Cars, een Toy-Con Fishing Rod, een Toy-Con House, een Toy-Con Motorbike en een Toy-Con Piano! Inhoud van dit pakket: Bouwplaten x 28 (bevat een extra plaat voor decoratieve doeleinden), Vel met reflecterende stickers x 3, Vel met stootkussentjes x 3, Koord (oranje) x 1, Koord (blauw) x 1, Kraagring en sluitring (grijs) x 1, Kraagring en sluitring (blauw) x 4, Elastiek** (groot) x 2 + reserves, Elastiek** (klein) x 6 + reserves, **Gemaakt van natuurlijk rubber.
You should also check
NBA 2K16
NBA 2K16
Azada
Azada
Shinobi
Shinobi
Destiny
Destiny