Kirby Star Allies

0 Reviews
Ean: 0045496421632

Werk samen met je vrienden om nog sterker te worden in Kirby Star Allies, een kleurrijk platformavontuur exclusief voor de Nintendo Switch! Reis door Dream Land met een team van maximaal vier spelers**

  • €54,99
  • €59,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com NL €54,99 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €54,99 Buy it now!
Nedgame.nl NL €55,00 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Werk samen met je vrienden om nog sterker te worden in Kirby Star Allies, een kleurrijk platformavontuur exclusief voor de Nintendo Switch! Reis door Dream Land met een team van maximaal vier spelers*** en combineer jullie kopieerkrachten voor spectaculaire speciale aanvallen en zelfs nieuwe krachten! Er vallen donkere harten uit de hemel en nu is er iets niet in de haak in Dream Land! Wanneer Kirby door een vallend hart wordt geraakt, gebeurt er iets merkwaardigs. Kirby krijgt de gave om liefde te verspreiden en zo onwaarschijnlijke bondgenoten te maken om hem te helpen de vrede in Dream Land te herstellen. Zoals je van Kirby gewend bent, kun je vijanden opzuigen en weer uitspugen om obstakels en andere vijanden uit de weg te ruimen. Je kunt ook de krachten van sommige vijanden kopiëren, waardoor je ze zelf kunt gebruiken.
You should also check
Kirby Star Allies
Kirby Star Allies
NBA 2K14
NBA 2K14