Splatoon 2

0 Reviews
Ean: 0045496420413

Klieder altijd, overal en met iedereen in Splatoon 2, exclusief voor de Nintendo Switch. In dit vervolg op de succesvolle shooter kun je opnieuw potjes van vier tegen vier spelen. Daarnaast zijn er nie

  • $52.83
  • €59,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
instant-gaming.com EU $52.83 PC Buy it now!
Nedgame.nl NL €55,00 Buy it now!
Wehkamp NL €55,95 Buy it now!
Bol.com NL €56,99 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €56,99 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Klieder altijd, overal en met iedereen in Splatoon 2, exclusief voor de Nintendo Switch. In dit vervolg op de succesvolle shooter kun je opnieuw potjes van vier tegen vier spelen. Daarnaast zijn er nieuwe levels, nieuwe kleding, nieuwe wapens en nog veel meer! In Grondoorlog (oftewel Turf War) is het doel simpel: zo veel mogelijk terrein veroveren door het te bedekken met de kleur inkt van jouw team. Het team met het grootste territorium wint! Verander in een inktvis om razendsnel door de inkt van je team te zwemmen. Op die manier kun je ook muren beklimmen die onder de inkt zitten, nietsvermoedende tegenstanders in een hinderlaag lokken en tal van andere tactieken uitkienen.
You should also check
Splatoon 2
Splatoon 2