Danganronpa 1-2 Reload

0 Reviews
Ean: 0813633018317

Twee avonturen in één! Voor het eerst ooit kan je twee van de beste visual novel games spelen op de PS4. In Danganronpa: Trigger Happy Havoc betreed je Hope's Peak Academy, een prestigieuze school die

  • €39,74
  • €54,00
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon.fr FR €39,74 Playstation 4 Buy it now!
Nedgame.nl NL €39,99 Playstation 4 Buy it now!
Amazon.de DE €42,30 Playstation 4 Buy it now!
Bol.com NL €49,00 Playstation 4 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €54,00 Playstation 4 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Twee avonturen in één! Voor het eerst ooit kan je twee van de beste visual novel games spelen op de PS4. In Danganronpa: Trigger Happy Havoc betreed je Hope's Peak Academy, een prestigieuze school die enkel beschikbaar is voor de beste en slimste studenten, ook wel de Ultimates genoemd. Dingen worden echter een beetje raar wanneer de studenten gevangen raken in Monokuma, een verdorven beer die hun gevangen neemt om zijn dodelijke spelletjes te spelen. Ga verder met het verhaal in Danganronpa 2: Goodbye Despair met een geheel nieuwe cast van Ultimates. Deze Ultimates komen vast te zitten op het mysterieuze Jabberwock Island in hun eigen spel van leven of dood. Lol in de zon is er helaas niet bij als je wilt overleven.
You should also check
Oni
Oni
NBA 2K14
NBA 2K14
Rio
Rio