The Surge

0 Reviews
Ean: 3512899117136

The Surge speelt zich af in een dystopische toekomst, waarin de Aarde het einde van zijn leven nadert. Degenen die in de overbevolkte steden leven moeten werken om te overleven, terwijl de samenleving

  • $8.98
  • €49,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
instant-gaming.com INT $8.98 PC Buy it now!
cdkeys.com INT $9.59 PC Buy it now!
Bol.com NL €19,98 PC Gaming Buy it now!
Bol.com (BE) BE €19,98 PC Gaming Buy it now!
Nedgame.nl NL €19,98 PC Gaming Buy it now!
HumbleBundle INT $19.98 PC Buy it now!
Wehkamp NL €42,99 PC Gaming Buy it now!
Fnac Marketplace FR €49,99 PC Gaming Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
The Surge speelt zich af in een dystopische toekomst, waarin de Aarde het einde van zijn leven nadert. Degenen die in de overbevolkte steden leven moeten werken om te overleven, terwijl de samenleving gebukt gaat onder de vergrijzing en de toenemende ziekten door vervuiling. Door een toename in technologische intelligentie over de jaren zijn veel banen overbodig geworden. Mensen worden gedwongen naar de buitenwijken te trekken, op zoek naar werk en uitgerust met een exoskelet om hun efficiëntie te verbeteren. De wereld van de Surge biedt een zeer grimmige visie op de toekomst, waar de evolutie van onze technologie, onze samenleving en onze relatie met de omgeving heeft geleid tot een decadente toestand van de menselijke beschaving.
You should also check
The Surge
The Surge
REUS
REUS