Fast Racing NEO (Nintendo eShop Selects)

0 Reviews
Ean: 0045496336820

Ga achter het stuur zitten van een uitgebreide vloot voertuigen die de zwaartekracht trotseren, en neem deel aan bliksemsnelle racecompetities met 60 frames per seconde. Probeer een legendarische statu

  • €21,99
  • €24,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com NL €21,99 Nintendo Wii U Buy it now!
Bol.com (BE) BE €24,99 Nintendo Wii U Buy it now!
Nedgame.nl NL €24,99 Nintendo Wii U Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Ga achter het stuur zitten van een uitgebreide vloot voertuigen die de zwaartekracht trotseren, en neem deel aan bliksemsnelle racecompetities met 60 frames per seconde. Probeer een legendarische status te verwerven door alle drie de competities in FAST Racing NEO te winnen. Elke competitie is moeilijker dan de vorige. en sneller! Scheur over zestien bochtige circuits door adembenemende locaties met realistische weersomstandigheden. Glijd over het ijs als het zicht vanuit je cockpit wordt belemmerd door zware sneeuwstormen, slalom tussen wolkenkrabbers in een regenachtige metropool, en pas op voor zandstormen die je uit het lood kunnen slaan! Gebruik de bewegingsbesturing of de knoppen om haarspeldbochten te nemen, tussen hindernissen door te slalommen en andere halsbrekende stunts uit te voeren. Je kunt de kleur van je schip veranderen. Als de kleur van je schip overeenkomt met de kleur van speciale boostpanelen op de weg, dan krijg je tijdelijk extra snelheid. Je kunt zelfs zonder tv racen op het scherm van de Wii U GamePad. Racers die op zoek zijn naar een extra uitdaging, kunnen hun hart ophalen in de verschillende multiplayerstanden in FAST Racing NEO: neem het online op tegen maximaal acht spelers, race tegen drie vrienden in de lokale multiplayerstand met een split-screen, en verover een plaats in de online ranglijsten. Denk jij dat je deze weergaloze snelheden aankunt? Je komt er vanzelf achter in FAST Racing NEO, een arcade-racegame voor de Wii U die je bloed sneller doet stromen.
You should also check
Monaco
Monaco