Uncharted 3 Drake's Deception Remastered

0 Reviews
Ean: 0711719802266

Ga op avontuur met Nathan Drake. De dappere schattenjager is terug en is op zoek naar het legendarische Atlantis van het zand in Uncharted 3, Drakes Deception. De hele wereld over reizen op zoek naar d

  • €19,98
  • €47,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €19,98 Playstation 4 Buy it now!
Bol.com NL €27,00 Playstation 4 Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €36,64 Playstation 4 Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €47,99 Playstation 4 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Ga op avontuur met Nathan Drake. De dappere schattenjager is terug en is op zoek naar het legendarische Atlantis van het zand in Uncharted 3, Drakes Deception. De hele wereld over reizen op zoek naar de schat van El Dorado en de Cintamani-steen najagen over de Himalaya's was nog maar het begin. Ga met Nathan Drake op pad tijdens zijn derde PlayStation 4-avontuur in Uncharted 3 en vergezel hem op een zoektocht naar het legendarische Atlantis van het zand. Reis van de linke straten van Londen naar het Arabisch schiereiland en overwin extreme situaties en gevaarlijke nieuwe vijanden om Nathans hachelijkste avontuur tot nu toe te overleven. Kenmerken: - Nathan Drake kan nu op nog meer manieren de strijd met tegenstanders aangaan: vuistgevechten met meerdere vijanden tegelijk, contextgevoelige korte afstands aanvallen en nieuwe stealth-opties. - De competitieve en co-op-multiplayer-modes maken hun rentree met spiksplinter nieuwe ervaringen en vele malen uitgebreidere featuresets. Het Uncharted-universum staat garant voor een unieke multiplayer-ervaring, want dit keer zijn de overdonderende cineastische elementen van de singleplayer-campagne voor het eerst in de multiplayer verwerkt. - Een bekroonde verhaallijn en cineastische actiescenes die zo uit een echte film lijken te komen. Dankzij de combinatie van een razendsnelle verhaallijn en dramatische actiescenes staat Uncharted 3, Drake's Deception garant voor een interactieve cineastische ervaring waarin de grens tussen games en Hollywood-films vervaagt. - Nieuwe locaties, nieuwe uitdagingen en tot in de puntjes uitgewerkte oogstrelende omgevingen. Tijdens de reis van Nathan Drake beland je op allerlei spectaculaire locaties overal ter wereld, van Europa tot het Midden-Oosten.
You should also check
MXGP
MXGP
The Surge
The Surge