FIFA 17

0 Reviews
Ean: 5030931116964

HEERS OP ELK MOMENT, Door de totale vernieuwing van de manier waarop spelers denken en bewegen, fysieke interactie hebben met tegenstanders en aanvallen uitvoeren, heb jij op elk moment de volledige co

  • €18,00
  • €59,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com NL €18,00 PC Gaming Buy it now!
Nedgame.nl NL €19,98 PC Gaming Buy it now!
Bol.com (BE) BE €23,99 PC Gaming Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
HEERS OP ELK MOMENT, Door de totale vernieuwing van de manier waarop spelers denken en bewegen, fysieke interactie hebben met tegenstanders en aanvallen uitvoeren, heb jij op elk moment de volledige controle op het veld. VERNIEUWDE SPELHERVATTING, Of het nu gaat om vrije trappen, strafschoppen of hoekschoppen, door een persoonlijke insteek toe te voegen heb je bij alle dode spelmomenten de volledige controle. FYSIEK SPELEN VERNIEUWD, Veranderingen in de manier waarop spelers fysiek op elkaar reageren in alle delen van het veld. Jij bent in controle als je vecht voor ruimte en balbezit. ACTIEF INTELLIGENTIESYSTEEM, Een volledig nieuw systeem zorgt voor voortdurende ruimtelijke analyses, meer activiteiten als je de bal niet hebt, en veranderingen in de manier waarop spelers bewegen, de wedstrijd lezen en reageren. NIEUWE AANVALSTECHNIEKEN, Nieuwe aanvalsopties bieden spelers meer mogelijkheden om kansen te creëren en ze af te maken voor het doel.
You should also check
FIFA 17
FIFA 17
Toukiden 2
Toukiden 2