Pikmin 3 (Nintendo Selects)

0 Reviews
Ean: 0045496336615

In Pikmin 3 voor Wii U voer je het bevel over een leger van mierachtige wezentjes die je beschermen en voor je werken. Ontmoet twee nieuwe soorten Pikmin en verken een rijke, maar gevaarlijke planeet m

  • €16,98
  • €49,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com NL €16,98 Nintendo Wii U Buy it now!
Bol.com (BE) BE €16,98 Nintendo Wii U Buy it now!
Nedgame.nl NL €24,99 Nintendo Wii U Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
In Pikmin 3 voor Wii U voer je het bevel over een leger van mierachtige wezentjes die je beschermen en voor je werken. Ontmoet twee nieuwe soorten Pikmin en verken een rijke, maar gevaarlijke planeet met diverse omgevingen. Het ingebouwde scherm van de Wii U GamePad voor een overzicht van de actie in deze unieke combinatie van actie en strategie. Gebruik de Wii-afstandsbediening Plus, samen met de Nunchuk, de Wii U-controller Pro of de Wii U GamePad en mik je Pikmin met totale precisie: werp ze op vijanden om hen diens zwakke punten aan te laten vallen of gooi ze over obstakels. Welke besturingsmethode je ook kiest, je kunt de actie snel overzien op de GamePad en snel naar een ander gebied gaan door het touchscreen te gebruiken. Kraak de harde schalen van vijanden en breek door barrières met de nieuwe Rock Pikmin en gebruik de nieuwe Winged Pikmin in combinatie met de individuele eigenschappen van de andere Pikmin om vervolgens verder te trekken. Besluit hoe je je Pikmin het beste kunt verdelen en inzetten voor de meest passende taken en probeer het meeste te halen uit elke dag in het spel.
You should also check
Oni
Oni
NBA 2K14
NBA 2K14
Rio
Rio