The Legend of Heroes Trails of Cold Steel II

0 Reviews
Ean: 0853466001957

Vrede is maar een herinnering. In de nasleep van de bezetting in Heimdallr door de Noble Faction is er een burger oorlog uitgebroken in Erebonia. De provinciale legers, loyaal aan de kroon en de Four G

  • $25.99
  • $46.00
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon.com US $25.99 PS Vita Buy it now!
Nedgame.nl NL €33,00 PS Vita Buy it now!
Bol.com NL €41,00 PS Vita Buy it now!
Bol.com (BE) BE €46,00 PS Vita Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Vrede is maar een herinnering. In de nasleep van de bezetting in Heimdallr door de Noble Faction is er een burger oorlog uitgebroken in Erebonia. De provinciale legers, loyaal aan de kroon en de Four Great Houses, hebben veel van de grote steden in het land overgenomen uit naam van de Noble Alliance. Het imperiale leger, terug geroepen uit alle uithoeken van het imperium, is nog maar net begonnen met de tegenaanval. Nadat Rean samen met Celine en Valimar Trista is ontsnapt word hij wakker in de bergen nabij zijn geboorte stad. Hij weet niet wat er met zijn vrienden is gebeurt, het laatste wat hij weet is dat ze zichzelf dapper in de strijd gooide om hem tijd te geven te ontsnappen. De weg zal niet makkelijk zijn, maar Rean besluit toch zijn zwaard wederom op te nemen en door Erebonia te reizen samen met zijn Divine Knight, Valimar. Op zoek naar zijn vrienden uit Class VII en naar een einde aan het conflict voordat het te laat is.
You should also check
Syberia 3
Syberia 3
Dead Rising 4
Dead Rising 4