Super Monkey Ball Banana Splitz

0 Reviews
Ean: 5055277016556

Super Monkey Ball - Banana Splitz: De geliefde apen AiAi, MeeMee, Baby en GonGon zijn terug voor meer banaanverzamelplezier in Super Monkey Ball - Banana Splitz voor de PlayStation Vita waarin tijdreiz

  • €13,52
  • €39,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon Market Place Electronics IT €13,52 PS Vita Buy it now!
Amazon.fr FR €19,96 PS Vita Buy it now!
Lowlens NL €19,98 PS Vita Buy it now!
Amazon Electronics IT €20,30 PS Vita Buy it now!
Shop4 (NL) NL €20,99 PS Vita Buy it now!
Amazon.com US $24.98 PS Vita Buy it now!
Amazon España Informática ES €26,36 PS Vita Buy it now!
Nedgame.nl NL €29,99 PS Vita Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Super Monkey Ball - Banana Splitz: De geliefde apen AiAi, MeeMee, Baby en GonGon zijn terug voor meer banaanverzamelplezier in Super Monkey Ball - Banana Splitz voor de PlayStation Vita waarin tijdreizen centraal staan. Het spel, dat exclusief is ontworpen voor de unieke mogelijkheden van de PlayStation Vita, borduurt voort op de bewegingsgevoelige ervaring van het eerdere avontuur, maar maakt tegelijkertijd gebruik van de twee analoge joysticks en de touchbesturing vóór en achter. De puzzelprimaten keren terug met gloednieuwe werelden, originele minigames en bijgewerkte graphics die Super Monkey Ball - Banana Blitz op de PlayStation Vita nog frisser en levendiger maken. Gebruik het momentum van de apen om over smalle richels, bewegende platforms en talloze uitdagende obstakels te navigeren. Reis door de tijd en rol je gekozen aap naar de finish door optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van de innovatieve nieuwe Vita-handheldconsole en daag maximaal vier vrienden uit in de multiplayermodi met Wi-Fi. Fans kunnen ook genieten van volledig vernieuwde klassieke games, zoals het geliefde Monkey Target en andere spannende, gloednieuwe toevoegingen.
You should also check
My Hero One's Justice
My Hero One's Justice
Pure Football
Pure Football
Morphx
Morphx
Dead Rising 4
Dead Rising 4
Titan Quest
Titan Quest