G1 Jockey 4

0 Reviews
Ean: 5060073302123

Paardenrenspellen zijn enorm populair in Japan, maar worden zelden (of nooit) in het westen uitgebracht. Raar eigenlijk gezien de populariteit van de sport in Europa, die 'm hier vooral in het wedden o

  • €5,00
  • €14,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €5,00 Playstation 2 Buy it now!
Amazon.fr FR €7,88 Playstation 2 Buy it now!
Bol.com NL €7,99 Playstation 2 Buy it now!
Shop4 (NL) NL €10,99 Playstation 2 Buy it now!
Lowlens NL €10,99 Playstation 2 Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €12,74 Playstation 2 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Paardenrenspellen zijn enorm populair in Japan, maar worden zelden (of nooit) in het westen uitgebracht. Raar eigenlijk gezien de populariteit van de sport in Europa, die 'm hier vooral in het wedden op paarden zit. De pieken en dalen van het wedden met de PS2 zijn eigenlijk niet na te bootsen, maar dit uitgebreide simulatiespel, G1 Jockey weet wel alle andere aspecten van de rensport te vangen.Als nieuweling in de rensport moet je met je paardrijvaardigheden een indruk maken op de staleigenaren, zodat ze je op hun paarden laten rijden. Gelukkig doen er maar 65 jockeys mee en zijn er meer dan 2000 unieke renpaarden. Er is dus nooit een tekort. de kunst is juist om de conditie van de paarden in te schatten en het juiste paard te kiezen. De races zelf zijn geheel 3D, waarbij het slagen of falen afhangt van je houding en je gebruik van de zweep, net als in het echt. Ben jij uit het juiste hout gesneden om de beste jockey te worden? Je komt er maar op een manier achter.
You should also check
G1 Jockey 4
G1 Jockey 4
Lost Dimension
Lost Dimension