Resident Evil Archives

0 Reviews
Ean: 5055060951651

Resident Evil Archives: Resident Evil is een remake van het allereerste Resident Evil deel dat ooit is verschenen. Ervaar het begin van de Resident Evil saga met de game die het begin betekende van het

  • €19,61
  • €71,45
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon.fr FR €19,61 Nintendo Wii Buy it now!
Nedgame.nl NL €19,98 Nintendo Wii Buy it now!
Bol.com (BE) BE €22,99 Nintendo Wii Buy it now!
Bol.com NL €24,51 Nintendo Wii Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €28,22 Nintendo Wii Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €71,45 Nintendo Wii Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Resident Evil Archives: Resident Evil is een remake van het allereerste Resident Evil deel dat ooit is verschenen. Ervaar het begin van de Resident Evil saga met de game die het begin betekende van het survival horror genre. In Resident Evil Archives: Resident Evil heeft het politiedepartement van Raccoon City geen idee wat er precies is gebeurd met het Special Tactics And Rescue Service (STARS) team dat het Arkley gebergte is gaan onderzoeken. In het gebergte is recentelijk een aantal mensen verdwenen, en nu is er ook geen contact meer met het STARS team. Er wordt een tweede team op poten gezet, maar er is iets heel erg mis gegaan. Je krijgt in de survival-horror game Resident Evil Archives: Resident Evil controle over twee leden van het tweede STARS team. Chris Redfield en Jill Valentine moeten een grote villa onderzoeken na een vreselijke ramp. Zij ontdekken een lab waar genetische manipulaties plaatsvinden. Onbeschrijfelijke horror ligt continu op de loer, en de ultieme test is niet om je onderzoek af te ronden, maar om levend de villa te verlaten!
You should also check
FIFA 17
FIFA 17