Resident Evil Zero

0 Reviews
Ean: 5055060951965

De legendarische horrorspelserie geeft je een hartverzakking op jouw Wii met nieuwe spelbesturingsmogelijkheden en alle gruwelijke ervaringen van het origineel van de Nintendo GameCube. Met ongelooflij

  • €19,98
  • €29,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €19,98 Nintendo Wii Buy it now!
Amazon.fr FR €23,25 Nintendo Wii Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €23,25 Nintendo Wii Buy it now!
Bol.com NL €27,00 Nintendo Wii Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
De legendarische horrorspelserie geeft je een hartverzakking op jouw Wii met nieuwe spelbesturingsmogelijkheden en alle gruwelijke ervaringen van het origineel van de Nintendo GameCube. Met ongelooflijk sfeervolle beelden, een innovatieve manier om te wisselen tussen personages en gevaren die dreigen om elke hoek, zal Resident Evil Zero je haren recht overeind doen staan. Na een reeks lugubere moorden in Raccoon City wordt de speciale eenheid S.T.A.R.S. Bravo ingevlogen om op onderzoek uit te gaan. Maar het onderzoek dreigt al snel te stranden wanneer de helicopter een noodlanding moet maken. Bravo Team onderzoekt de omgeving en ontdekt een omgevallen truck met de lichamen van twee overleden soldaten. Alles wijst er op dat het voertuig werd gebruikt om de veroordeelde ex-militair Billy Coen naar een legerbasis in de omgeving te vervoeren. Als het team zich verspreidt om op zoek naar de voortvluchtige te gaan, stuit Bravo's hospik Rebecca Chambers op een stilstaande trein. Aan boord wordt ze aangevallen door de overleden passagiers, maar een onverwachte bondgenoot schiet haar te hulp: Billy Coen.
You should also check