The Legend of Zelda Twilight Princess (Nintendo Selects)

0 Reviews
Ean: 0045496400453

Als een kwaadaardig duister het land Hyrule bedekt, moet een boerenjongen met de naam Link, de held - en het beest - in zichzelf doen ontwaken. Wanneer hij de Twilight Realm betreedt, verandert Link in

  • €26,95
  • €31,95
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
CoolShop.nl NL €26,95 Nintendo Wii Buy it now!
Nedgame.nl NL €29,99 Nintendo Wii Buy it now!
Bol.com (BE) BE €31,56 Nintendo Wii Buy it now!
Bol.com NL €31,95 Nintendo Wii Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Als een kwaadaardig duister het land Hyrule bedekt, moet een boerenjongen met de naam Link, de held - en het beest - in zichzelf doen ontwaken. Wanneer hij de Twilight Realm betreedt, verandert Link in een wolf en moet hij door het land trekken met de hulp van een mysterieus meisje dat Midna heet. Dankzij de kracht en de unieke spelbesturing van het Wii-systeem biedt The Legend of Zelda: Twilight Princess een 16:9 breedbeeldpresentatie en ongelooflijk nauwkeurig besturing door te richten met de Wii-afstandsbediening. De Wii-afstandsbediening en de Nunchuk worden gebruikt voor verschillende spelactiviteiten, waaronder vissen en speciale zwaardaanvallen. Spelers gaan het slagveld op tegen massa's weerzinwekkende wezens met gebruik van een verbazend vechtsysteem te paard, en gaan de strijd aan met enorme eindbazen die je moet zien om het te geloven.
You should also check
Truck Racer
Truck Racer
Rugby 15
Rugby 15