Front Mission Evolved

0 Reviews
Ean: 5021290041271

In de toekomst zal de wereld er volledig anders uitzien. De technologie staat niet stil. De landen verenigen zich in grootschalige geo politieke eenheden. Maar een ding blijft helaas ongewijzigd: de ho

  • €5,86
  • €19,98
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon Market Place Electronics IT €5,86 PC Gaming Buy it now!
Amazon.fr FR €6,28 PC Gaming Buy it now!
Lowlens NL €6,49 PC Gaming Buy it now!
Nedgame.nl NL €8,00 PC Gaming Buy it now!
Shop4 (NL) NL €10,99 PC Gaming Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
In de toekomst zal de wereld er volledig anders uitzien. De technologie staat niet stil. De landen verenigen zich in grootschalige geo politieke eenheden. Maar een ding blijft helaas ongewijzigd: de honger van de Mens naar oorlog voeren. Wanneer in een terroristische aanval een van USN's beroemde orbitale liften vernietigd wordt, wordt het leger ingezet om de dreiging in de hand te houden. Dylan Ramsey, een jonge ingenieur, raakt al snel verzeild in een werveling van vernieling, samenzweringen en afbrokkelende allianties. Beleef dit avontuur in een superkrachtige third-person-shooter. Kies uit tientallen wapens en Wanzer delen om je eenheid te personaliseren en je weg naar de overwinning vrij te maken. Wanneer je meent klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging, kan je de horde online piloten vervoegen voor intense multiplayer gevechten.
You should also check
Azada
Azada