Syndicate

0 Reviews
Ean: 5030930099534

Syndicate speelt zich af in 2069. In een duistere, chaotische wereld zonder overheidsbemoeienis, proberen syndicaten de lokale markt compleet en tegen elke prijs in handen te krijgen. Niemand durft kri

  • €2,98
  • €19,98
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon.fr FR €2,98 PC Gaming Buy it now!
Shop4 (NL) NL €9,99 PC Gaming Buy it now!
Nedgame.nl NL €12,00 PC Gaming Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Syndicate speelt zich af in 2069. In een duistere, chaotische wereld zonder overheidsbemoeienis, proberen syndicaten de lokale markt compleet en tegen elke prijs in handen te krijgen. Niemand durft kritiek te uiten op Eurocorp, Cayman Global en Aspari. de drie megabedrijven die een keiharde machtsstrijd uitvechten met de Amerikaanse markt als inzet. In de wereld van Syndicate is alles digitaal met elkaar verbonden, ook mensen. Spelers zijn niet beperkt tot de wapens in hun handen. Dankzij de DART 6-hersenchip kunnen spelers de tijd vertragen en inbreken in de digitale wereld om hen heen. Met behulp van allerlei ingenieuze hack-technieken kunnen ze vervolgens hun vijanden uitschakelen. In Syndicateworden snelle, futuristische actieshooter-omgevingen gecombineerd met een meeslepend verhaal en een innovatieve hersenchip-gameplay.
You should also check
Hori 3DS Wheel
Hori 3DS Wheel
Fable 3
Fable 3