Magus

0 Reviews
Ean: 0893610001792

In een wereld van vuur en water ligt een enorme kracht verborgen. Magus is al jaren gevangen in een toren van het Waterfall Kingdom en ook al jaren gemarteld. Niemand weet waarom hij daar is opgesloten

  • $11.60
  • $39.99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon.com US $11.60 Playstation 3 Buy it now!
Nedgame.nl NL €12,00 Playstation 3 Buy it now!
Bol.com NL €16,00 Playstation 3 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €21,00 Playstation 3 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
In een wereld van vuur en water ligt een enorme kracht verborgen. Magus is al jaren gevangen in een toren van het Waterfall Kingdom en ook al jaren gemarteld. Niemand weet waarom hij daar is opgesloten, niemand weet precies wie hij is of waar hij vandaan komt. Hij blijft echter opgesloten en zwak, totdat een nieuwe gevangene aankomt in de toren. De gevangene heet Kinna en zij zal hem helpen te ontsnappen. Zo begint de reis om de echte krachten van Magus te ontdekken, chroma magie, zijn unieke vaardigheid om kracht uit de kleuren groen, rood en paars te halen om zo vernietigende magie los te laten. Tijdens de reis moeten ze de soldaten van het Waterfall Kingdom verslaan om het ultieme doel van Magus te ontdekken.
You should also check
Cave Story+
Cave Story+
  • Platform