Jack Keane

0 Reviews
Ean: 4260089411418

Let op: mogelijk wordt deze game ongesealed geleverd, deze is echter nog volledig nieuw! Jack Keane, The Seed of Evil is een komische, klassieke point-and-click adventure in de stijl van 'Monkey Island

  • €4,99
  • €29,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Lowlens NL €4,99 PC Gaming Buy it now!
Nedgame.nl NL €5,00 PC Gaming Buy it now!
Shop4 (NL) NL €8,49 PC Gaming Buy it now!
Bol.com NL €10,00 PC Gaming Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Let op: mogelijk wordt deze game ongesealed geleverd, deze is echter nog volledig nieuw! Jack Keane, The Seed of Evil is een komische, klassieke point-and-click adventure in de stijl van 'Monkey Island', 'Grim Fandango' en 'Ankh'. Het verhaal begint in Londen waar Jack Keane wordt achtervolgd door een bende zware jongens. Terwijl hij probeert te ontsnappen krijgt hij een opdracht van de koningin om naar het eiland van de kwaadaardige 'Doctor T.' te gaan. Op weg naar het eiland ontmoet hij Amanda, het meisje van zijn dromen, en samen ontdekken ze de boosaardige plannen van de 'Doctor' en zijn vleesetende planten. Kunnen Jack en Amanda zijn plannen dwarsbomen en zo de wereld redden?
You should also check
Jack Keane
Jack Keane
F1 2018
F1 2018
Ninja Blade
Ninja Blade
Grease
Grease