Rayman Legends + Rayman Origins (Double Pack)

0 Reviews
Ean: 3307215895177

Collectie van 2 Rayman games: Rayman Legends, Rayman, Globox, en de Teensies wandelen door een betoverd bos en ontdekken een mysterieuze tent gevuld met allerlei boeiende schilderijen. Wanneer ze goed

  • €12,00
  • €38,93
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €12,00 PC Gaming Buy it now!
Bol.com (BE) BE €12,99 PC Gaming Buy it now!
Bol.com NL €12,99 PC Gaming Buy it now!
Amazon Electronics IT €21,86 PC Gaming Buy it now!
Amazon.fr FR €34,00 PC Gaming Buy it now!
Amazon España Informática ES €34,71 PC Gaming Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €38,93 PC Gaming Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Collectie van 2 Rayman games: Rayman Legends, Rayman, Globox, en de Teensies wandelen door een betoverd bos en ontdekken een mysterieuze tent gevuld met allerlei boeiende schilderijen. Wanneer ze goed kijken, merken ze dat elk schilderij het verhaal van een mythische wereld vertelt. Terwijl ze aandachtig kijken naar een schilderij dat een middeleeuws landschap afbeeldt, worden ze plots in het schilderij gezogen. Zo betreden ze de magische wereld en kan het avontuur beginnen. De bende moet rennen, springen en vechten door elke wereld om te overwinnen en de geheimen van elk mysterieus schilderij te ontdekken. Rayman Origins, Wanneer de 'Glade of Dreams' wordt overvallen door de slechte Darktoons roept de Feeenraad Rayman op om het rijk te redden. Maar deze held kan het niet alleen. Samen met zijn beste vriend Globox en twee prettig gestoorde tovenaars, de Teensies, vormt hij een hilarisch heldenteam dat samen de vrede terug moet brengen voordat hun geliefde thuis een nachtmerrie wordt.
You should also check
Blood Drive
Blood Drive