Shovel Knight

0 Reviews
Ean: 5060146462068

Maak je klaar voor een heldhaftig avontuur in 8-bit retro stijl! Neem de schop ter hand en speel als Shovel Knight, een kleine ridder met een grootse missie: hij moet de gemene Tovenares verslaan én zi

  • €12,00
  • €29,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €12,00 PC Gaming Buy it now!
Bol.com NL €22,03 PC Gaming Buy it now!
Bol.com (BE) BE €22,03 PC Gaming Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Maak je klaar voor een heldhaftig avontuur in 8-bit retro stijl! Neem de schop ter hand en speel als Shovel Knight, een kleine ridder met een grootse missie: hij moet de gemene Tovenares verslaan én zijn verloren geliefde redden. Shovel Knight zwaait met zijn schop, deelt onvergeeflijk harde klappen uit en graaft onvermoeibaar door. Shovel Knight wil niets liever dan bij zijn geliefde zijn, maar daar moet hij wel wat voor doen! Een heel leger aan gemene ridders, genaamd The Order of No Quarter, staat hem op te wachten om te voorkomen dat hij de Tovenares kan bereiken. Kun jij ervoor zorgen dat niets in weg van de dappere ridder en zijn geliefde staat? Dan is Shovel Knight de uitdaging voor jou!
You should also check
Zoo Park
Zoo Park
MXGP
MXGP