Boulder Dash Rocks

0 Reviews
Ean: 4260086010690

Boulder Dash is een populaire puzzelgame die aan het begin van de jaren 80 zijn debuut maakte. Het doel en de regels van deze versie zijn hetzelfde gebleven als in het origineel. Wederom moet je een be

  • €4,80
  • €19,98
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
medimops.de DE €4,80 Nintendo DS Buy it now!
Amazon.fr FR €10,99 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com NL €11,99 Nintendo DS Buy it now!
Nedgame.nl NL €12,00 Nintendo DS Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €14,95 Nintendo DS Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €14,95 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com (BE) BE €14,99 Nintendo DS Buy it now!
Amazon.com US $17.52 Nintendo DS Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Boulder Dash is een populaire puzzelgame die aan het begin van de jaren 80 zijn debuut maakte. Het doel en de regels van deze versie zijn hetzelfde gebleven als in het origineel. Wederom moet je een bepaald aantal diamanten verzamelen terwijl je vallende voorwerpen, vallen en vijanden ontwijkt. Je moet de uitgang zien te ontdekken voordat de tijd voorbij is. Bij het puzzelen kun je gebruik maken van verschillende hulpmiddelen zoals bommen en laserpistolen die geladen kunnen worden met verschillende soorten munitie. Met behulp van de lasers kun je tijdelijke krachten kunt aannemen. Zo kun je vijanden bevriezen, stenen vernietigen en zelfs diamanten en andere voorwerpen uit de verte naar je toe trekken.
You should also check