Mario Golf World Tour

0 Reviews
Ean: 0045496525316

Grijp je clubs en geniet van een rondje golf in Mario Golf: World Tour voor systemen uit de Nintendo 3DS-familie! Speel golf in je eentje met Mario en zijn vrienden, of neem het op tegen spelers van ov

  • €29,99
  • €61,00
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €29,99 Nintendo 3DS Buy it now!
Bol.com NL €31,00 Nintendo 3DS Buy it now!
Bol.com (BE) BE €36,00 Nintendo 3DS Buy it now!
Blokker.nl NL €61,00 Nintendo 3DS Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Grijp je clubs en geniet van een rondje golf in Mario Golf: World Tour voor systemen uit de Nintendo 3DS-familie! Speel golf in je eentje met Mario en zijn vrienden, of neem het op tegen spelers van over de hele wereld in spannende onlinewedstrijden. De Mario Golf-serie staat bekend om een combinatie van opmerkelijk diepgaand golfspel en ideeën die je alleen in een Mario-spel tegenkomt. Mario Golf: World Tour is hierop zeker geen uitzondering! Er zijn zo veel banen, dat zelfs de meest ervaren spelers nog een uitdaging zullen vinden. En dan hebben we het niet alleen over groene greens en blauwe luchten. Je kunt ook op het strand golfen, of op banen geïnspireerd door de wereld van Mario! Speel als Mii-personage in de Kasteelclub en bewijs dat je de beste golfer van het Paddenstoelenrijk bent! Met nieuwe uitrusting kun je je vaardigheden verbeteren en zelf bepalen hoe je eruitziet. Heb je alleen tijd voor een snel rondje? Er zijn verschillende soorten wedstrijden mogelijk: behaal het minste aantal slagen, voltooi de baan zo snel mogelijk of speel voor munten in de uitdagingen.
You should also check
Armored Core V
Armored Core V
Surf's Up
Surf's Up